На конференцији за медије која је одржана данас суграђанима се обратио новоизабрани председник  градске организације Двери у Чачку примаријус др Милан Рогановић. Његово обраћање преносимо Вам у целости: 

     Поштивани представници медија, поштовани суграђани,

први пут вам се обраћам у својству председника Градске организације Двери у Чачку са жељом да се у своје име и у име новоизабране Управе захвалим на подршци коју Дверима дајете у свим овим турбулентним годинама. Захвалио бих се и свим члановима Двери који су одговорно и стрпљиво градили Двери и политику коју и данас заговарамо, а то је конзервативна, родољубива политика која у центар ставља породицу, заступа обичног човека, радника, пољопривредника, привредника, службеника, просветног и здравственог радника и свакога ко се у овим тешким временима бори за право да ради и да од свога рада пристојно живи, заступа сваког појединца који се бори за своје достојанство и достојанство своје породице.

     Упркос сталним притисцима од стране режима, сатанизацији и блаћењу Двери, као и небивалом медијском мраку (част нашим локалним медијима), упорним борбом за правду и истину Двери су се изградиле, очувале идентитет и интегритет и постале водећа опозициона снага у нашем граду. У политичком животу Чачка убудуће ништа неће моћи да се решава без активног учешћа Двери. Тај оптимизам темељим, драги суграђани, управо на подршци коју нам дајете, али исто тако и на чињеници да је на претходним изборима које су Двери бојкотовале, изашло испод 35% Чачана и поред свих притисака и уцена власти које су многи тада доживљавали, а што нам говори да већина жели да се у нашем граду догоде промене. И то не само обична смена власти која неодговорно влада већ скоро девет година, већ комплетног корумпираног система.

     Чистог срца и неокаљаног образа са људима од личног и професионалног интегритета и ауторитета, а не са купљеним дипломама, желимо да будемо будућа власт и да створимо све услове да наш град према свим мерилима буде пожељно место за живот и да се грађани много више питају и одлучују у каквом граду желе да живе. Желимо да инфраструктурно, комунално, урбанистички, саобраћајно уредимо Чачак, да постане град предузетништва, породичних фирми, али и град младих, спорта, универзитетски центар, град са много више зеленила. У том смислу Двери раде на новом програму за нови, уређени, радни, перспективни, пристојнији Чачак.

     Двери ће, више него икад, бити језгро окупљања, сабирања, а не разједињавања, удаљавања или мржње. Зато су као саговорници добродошли сви слободомислећи и добромислећи часни и поштени људи који желе да у заједничкој политичкој борби отерамо ову власт у историју, а оне који су се огрешили о закон позовемо на одговорност.

Др Милан Рогановић, председник ГрО Двери Чачак