Имајући у виду немиле сцене са протеклог суђења директору Наменске из Лучана, Радошу Миловановићу, када су радници ове фабрике под притиском директора дошли пред суд и вређали породицу погинулог колеге, грађани су одлучили да се овај пут окупе и пруже подршку породици Миливојевић, а са грађанима ће бити и народни посланик Двери др Драган Весовић.

        Сутра (петак, 15. новембар) се у Основном суду у Ивањици прво у 9 часова одржава суђење Мирјани Миливојевић, сестри погинулог радника Наменске у Лучанима, по тужби коју је покренуо директор Радош Миловановић, након тога родитељима, а у 11:30 се одржава и наставак суђења управо поменутом директору Наменске у вези са погибијом Миломира Миливојевића.

        Др Драган Весовић је истакао да осећа моралну обавезу да заједно са грађанима сутра буде у Ивањици и пружи подршку породици Миливојевић. „Ови људи треба да знају да нису сами. Нико не сме бити остављен на милост и немилост бахатим директорима уз које стоји власт.  Нико не сме да проживи онакву тортуру какву су испред суда у Ивањици прошли Миливојевићи, када су их по налогу директора вређале бивше колеге њиховог погинулог сина. То није нормално. Зато смо сутра сви уз њих“ – рекао је Весовић