Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dragana Trifković i Narodni pokret pristupili Srpskom pokretu Dveri

Na KZN koja je održana u prostorijama Dveri u Beogradu ozvaničeno je pristupanje Narodnog pokreta koji predvodi Dragana Trifković Srpskom pokretu Dveri.

Tom prilikom Boško Obradović joj je poželeo dobrodošlicu i svečano joj uručio odluku o imenovanju na poziciju savetnika predsednika Poslaničke grupe Dveri za pitanja bezbednosti i spoljnih poslova.


On je istakao da mu je drago da ovako kvalitetni ljudi prepoznaju Dveri kao opciju u kojoj mogu da nastave svoj rad. „Ovo je samo početak rada na jačanju našeg Pokreta“ – istakao je Obradović.
Dragana Trifković je istakla da već dugo sarađuje sa Dverima po raznim pitanjima i da je ovo samo produbljivanje te saradnje. Ona je rekla da u programu Dveri vidi stvari za koje se i Narodni pokret zalaže kao što je porodična politika i borba za očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije.


Ona je predstavila osnivače Narodnog pokreta koji su zajedno sa njom pristupili Dverima: Cisanu Murusidze, koja je radila dugo godina u Narodnom pozorištu i režirala čuvenu predstavu Solunci govore, Svetlanu Maksović, pravnica koja je dugo godina radila u Francuskoj, Nikolu Milovančeva, koji se dugo godina bavi međunacionalnim odnosima i Milana Šećerovića, scenarista i pisac.Informativna služba DveriБудите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: