У наредних 15 дана, а све до одржавања недемократских, противуставних и здравствено небезбедних избора, председник Двери Бошко Обрадовић ће, у 15 видео порука, објаснити зашто изборе заказане за 21. јун треба бојкотовати.


У једанаестој видео поруци, Бошко Обрадовић говори испред Јовањице, пољопривредног добра где је откривена крупна трговина дрогом.

Ко би рекао да у непрегледној војвођанској равници, где је природно наћи разне облике пољопривредних култура, па и производњу здраве органске хране, постоји и плантажа марихуане? Управо овде, у Јовањици, највећем произвођачу органске пољопривредне производње у Србији, откривена једна таква, највећа плантажа марихуане у Европи.

Да ли је могуће трговати дрогом у срцу Србије, а да иза тога не постоји подршка власти, свих безбедносних служби и свих оних који у држави о било чему одлучују?

На пољопривредном добру Јовањица један од шефова обезбеђења био је и пуковник полиције, активан службеник МУП-а. Дакле, све време је полиција знала да иза Јовањице стоји трговина дрогом.

Живимо у држави у којој владају нарко картели. Како је у таквој држави могуће организовати демократске изборе? И како трговци дрогом могу да обезбеде слободне и поштене изборне услове?

Пошто је нарко картел на власти у Србији, нема избора 21. јуна! Зато БОЈКОТ!

Целу видео поруку можете погледати овде: 


 

Инфослужба Двери