У наредних 15 дана, а све до одржавања недемократских, противуставних и здравствено небезбедних избора, председник Двери Бошко Обрадовић ће, у 15 видео порука, објаснити зашто изборе заказане за 21. јун треба бојкотовати.

У другој видео поруци, Бошко Обрадовић говори о дешавањима у РИК-у током четири ноћи између 24. и 28. априла 2016. године када су штеловани резултати тадашњих ванредних парламентарних избора. Управо на овом месту су директор републичког Завода за статистику Миладин Ковачевић и тадашњи председник РИК-а Дејан Ђурђевић покушали да испод цензуса спусте три изборне листе опозиције и тако спроведу изборну крађу на највишем државном нивоу. Била су им потребна четири дана да изброје 1,96% преосталих гласачких листића.

Ово је само једно од „места злочина“ СНС-а и Александра Вучића. Републичка изборна комисија је од тада изгубила сваки смисао и од тада у овом државном органу не постоји ни правда ни право ни закон, већ у РИК-у станује само изборна крађа.

Зато избори заказани за 21. јун немају никаквог смисла! РИК не ради ништа, он постоји само да би верификовао изборне резултате које ће добити из централе СНС-а. Зато, 21. јуна нема избора! Зато бојкот!

Целу видео поруку можете погледати овде:

Инфослужба Двери