У наредних 15 дана, а све до одржавања недемократских, противуставних и здравствено небезбедних избора, председник Двери Бошко Обрадовић ће, у 15 видео порука, објаснити зашто изборе заказане за 21. јун треба бојкотовати.

     У трећој видео поруци, Бошко Обрадовић открива и треће „место злочина“ Српске напредне странке и Александра Вучића, а то је инаугурација новоизабраног председника Србије Александра Вучића 2017. године.

Тога дана, испред ограда које и данас стоје испред Народне скупштине, пребијани су новинари од стране страначког, криминалног обезбеђења СНС-а. Не можемо да замислимо државу у којој председник свој мандат започне тако што обезбеђење скупа пребије новинаре Данаса, Радио Београда, Танјуга, Инсајдера и Вајса.

Основно јавно тужилаштво у Београду је одбацило кривичне пријаве поменутих новинара и утврдило да тога дана није било никаквог насилничког понашања нити угрожавања сигурности новинара, иако је на фотографијама и видео снимцима забележено да су новинари пребијени од стране криминалаца који су били редари у служби СНС-а. Неки од тих криминалаца су касније идентификовани као блиски сарадници убијеног вође навијача Александра Станковића, званог Сале Мутави, човека из криминалног миљеа који је био близак врху СНС-а.

Дакле, још од тог 31. маја 2017. године ми живимо у времену власти која отворено на јавној сцени пребија новинаре. Зато није случајност да је после тога уследило паљење куће и покушај убиства новинара Милана Јовановића, јер свако ко се бави истраживањем криминала и корупције у овој власти мора да настрада.

Зато је и ово довољан разлог да грађани не изађу на изборе 21. јуна! И зато бојкот!

Целу видео поруку можете погледати овде:

 


 

Инфослужба Двери