Српски Покрет Двери - Лого
Search

У наредних 15 дана, а све до одржавања недемократских, противуставних и здравствено небезбедних избора, председник Двери Бошко Обрадовић ће, у 15 видео порука, објаснити зашто изборе заказане за 21. јун треба бојкотовати.

     У шестој видео поруци, Бошко Обрадовић говори о још једној институцији која прикрива криминал и корупцију актуелне власти, а то је Републичко јавно тужилаштво.

Сваки народ и држава на свету има своје митско биће, које је карактеристично за то поднебље, а најпознатије митско биће у Србији је републички јавни тужилац Загорка Доловац. Она би требала да столује у Републичком јавном тужилаштву, али је годинама нико није видео нити срео, док се у многобројним фиокама Републичког јавног тужилаштва налазе највеће афере, криминал и корупција врха актуелне власти. Од Савамале до „Хеликоптера“, од убиства Оливера Ивановића до убиства Станике Глигоријевић на наплатној рампи у Дољевцу, од трговине оружјем у Крушику до трговине дрогом у Јовањици, од „Земунског клана“ Златибора Лончара до афера „Банана“ и „Кофер“ Ивице Дачића. Све се то крије у Републичком јавном тужилаштву и никада нису покренуте истраге, а нити су ове крупне афере доживеле било какав судски епилог нити је за њих било ко кривично одговарао.

Замислите онда како у тим фиокама заврше случајеви изборних крађа, кршења Устава и закона по питању избора, сви они притисци на бираче и разне уцене којима су грађани Србије изложени како би гласали за владајућу странку.

Нема слободних, поштених и демократских избора у условима када тужилаштво не ради свој посао. Зато, нема избора 21. јуна! Зато бојкот!

Целу видео поруку можете погледати овде:

 

Инфослужба Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: