Српски Покрет Двери - Лого
Search

У наредних 15 дана, а све до одржавања недемократских, противуставних и здравствено небезбедних избора, председник Двери Бошко Обрадовић ће, у 15 видео порука, објаснити зашто изборе заказане за 21. јун треба бојкотовати.

     У седмој видео поруци, Бошко Обрадовић подсећа да Србијом већ девет година владају купљене дипломе и лажни докторати. О свему томе ћути Министарство просвете и буквално дозвољава трговину и продају факултетских диплома, као и плагирање докторских дисертација.

Оно што је посебно драматично јесте да у Влади Републике Србије постоје најмање четири министра са купљеним дипломама. Од министра енергетике Александра Антића преко министра одбране Александра Вулина до министра за рад Зорана Ђорђевића и наравно најпознатијег министра са фалсификованом дипломом, министра полиције Небојше Стефановића.

У овој власти има и много лажних доктора наука – од министра финансија Синише Малог преко већ поменутог министра полиције Небојше Стефановића до гувернера Народне банке Србије Јоргованке Табаковић.

Поставља се реално питање каква је то држава којом владају купљене дипломе и плагирани докторати? И како је у таквој држави могуће организовати слободне и поштене изборе када регуларношћу тих избора руководе они који су већ покрали своју академску честитост? Можемо само да замислимо шта ће на унапред нерегуларним, намештеним и недемократским изборима урадити они који краду, фалсификују и лажирају своје факултетске дипломе.

Зато је бојкот избора 21. јуна једино решење!

Целу видео поруку можете погледати овде: 

 

 

Инфослужба Двери

 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: