Афера о саобраћајној несрећи која се догодила 24. маја ове године у Аранђеловцу, у 2 сата ујутру, а коју је изазвао општински аутомобил, још увек није добила епилог. Али је зато председник општине Бојан Радовић по ко зна који пут обмануо грађане Аранђеловца.

     Подсећамо да је за воланом општинског аутомобила тада била особа која није запослена у општини Аранђеловац, као и да је након саобраћајне несреће, истој тој особи измерено 1,5 промила алкохола у крви. Већ месецима грађани Аранђеловца не добијају одговор ко је издао путни налог за општински аутомобил особи која није запослена у општини Аранђеловац и ко ће сносити последице за овај догађај.

     Уместо да се челници општине јавно извине Аранђеловчанима за овај скандал, председник општине Бојан Радовић је отишао корак даље, правдајући овај случај тиме да је у питању био волонтер који је развозио пакете помоћи грађанима Аранђеловца?! Ако је тако, постављамо логично питање председнику општине Бојану Радовићу: ко развози пакете помоћи у 2 сата ујутру у видно алкохолисаном стању, са 1,5 промила алкохола у крви о чему сведочи и званичан записник из полиције?

[ngg src=“galleries“ ids=“326″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]     Двери Аранђеловца ће настојати да се ова, још једна у низу афера општинске власти расветли до краја, а да одговорни за овај случај и они који овај случај покушавају да заташкају буду адекватно санкционисани.

Како је Бојан Радовић правдао овај случај, можете погледати овде:

ОО Двери Аранђеловац