Општинска организација Двери из Аранђеловца позива тужилаштво да испита сумњива дела у која је, по нашем мишљењу, умешана аранђеловачка адвокатица Анђела Станишић.

Наиме, на данашњем суђењу у аранђеловачком Основном суду, а по тужби за увреду председника општине Аранђеловац Бојана Радовића против Миодрага Прековића, координатора Информативне службе Двери и Ивана Ивановића, председника СНП „Наши“, правни заступник, односно адвокат тужиоца је била Анђела Станишић. И ту нема ништа спорно.

Споран је наставак приче. Као што Аранђеловчани врло добро знају, хотели „Старо Здање“ и „Шумадија“, отворени базен у парку Буковичке бање, као и ресторан Аркаде су отишли у стечај, а затим их је из стечаја купио Радован Милојевић, власник предузећа „Стублина“. Након тога, Радован Милојевић је продао хотел „Старо Здање“ општини Аранђеловац за око 500.000 евра. Већ се ту јављају прве сумње да се ради о прању новца, на шта смо указивали, а тужилаштво по овом случају не реагује ни дан данас. Оно што указује на још већу сумњу да се не ради о чистим пословима јесте управо улога Анђеле Станишић. Наиме, поменута адвокатица је, као што смо већ напоменули, правни заступник председника општине Бојана Радовића, али је, у исто време, и правни заступник Радована Милојевића, власника „Стублине“ !

Постављамо питање: шта ће се догодити ако купац хотела (општина Аранђеловац) и продавац Радован Милојевић дођу у сукоб и правду потраже на суду? Да ли је Анђела Станишић, у најмању руку, у сукобу интереса? Да ли, можда, Анђела Станишић учествује у прању новца?

Ради права и правде, ради истине, позивамо аранђеловачко тужилаштво, али и тужилаштво за организовани криминал да испитају поменути случај. Такође, желимо овим путем да скренемо пажњу и адвокатској комори ко се налази у њиховим редовима.

И још једном поручујемо Бојану Радовићу – никакве тужбе нас неће спречити да и даље откривамо бахатост, неспособност и корупцију општинске власти.

ОО Двери Аранђеловац