Ноћас је у Аранђеловцу дошло до тешке саобраћајне несреће у којој, на сву срећу, није било жртава. Нажалост, саобраћајне несреће се дешавају свакодневно, али је ова могла бити избегнута да није било бахатости аранђеловачких напредњака.


Наиме, посинак народног посланика и председника општинског одбора СНС-а у Аранђеловцу Милосава Милојевића, иначе запослен у ЕПС-у, је, возећи општински аутомобил марке Шевролет, у алкохолисаном стању, прошао кроз црвено светло у самом центру Аранђеловца и ударио у други аутомобил.

Ово није први пут да неки од чланова СНС-а злоупотребљавају општинске аутомобиле у приватне сврхе и користи их за излазак у ноћне проводе. Иако је председнику општине Аранђеловац Бојану Радовићу више пута сугерисано да се општински аутомобили злоупотребљавају, он није предузео ништа. Зато постављамо и питање: ко је момку који нема апсолутно никакве везе са општинском управом у Аранђеловцу дао да вози службени аутомобил општине?

Из тог, али и из разлога ранијих многобројних афера попут афере „Биткоин“, доказаних намештених тендера, никада изграђеног азила за псе, неисправних камиона смећара који просипају ђубре по Аранђеловцу, захтевамо моменталне оставке председника општине Бојана Радовића и човека из сенке, али без званичне функције у општини, народног посланика Милосава Милојевића!

Момку који је изазвао саобраћајну несрећу желимо добро здравље, јер се иста могла свакоме догодити.

Оно чему се мора стати на пут је бахатост челника СНС-а која је из дана у дан све већа.

[ngg src=“galleries“ ids=“213″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]
 

ОО Двери Аранђеловац