Док председник општине Баточина, Здравко Младеновић, координира камионима са фрезованим асфалтом, прима донације од предузећа које је уговором обавезано за изношење смећа на територији општине Баточина, док директор ЈКП „Лепеница“ себи гради викендицу на обали Велике Мораве користећи раднике и ресурсе јавног предузећа којим управља, грађани су оковани смећем и непријатним мирисом који се шири Баточином, а последњи пример јесте пожар на депонији пластике.

Опште је познато да је председник општине Баточина један од најнеодговорнијих и најбахатијих СНС функционера шумадијских вароши. Његов потрошени кредибилитет на месту председника општине показао се још прошле зиме када су Баточинци устали и девет субота заредом организовали протесте против њега и његових сарадника.
На самим протестима испливала су и многа недела и нечасна чињења општинских СНС функционера на челу са Здравком Младеновићем.
Данас Младеновић не ужива никакав углед код грађана, многи су се покајали што су му својим гласовима указали поверење на последњим локалним изборима јер је убрзо по доласку на власт показао своје право лице и намере због којих је и прелетео у СНС 2015. године.
Резултата о напретку Баточине од 2016. године скоро и да нема. Напредовао је само Младеновић и неколицина општинских функционера који су се заједно са њим упуштали у нечасне радње и „игре испод жита“. Ако је један од њихових резултата ометање истраге и нерасветљен случај о паљењу аутомобила др Маје Митрашиновић, нека им је на част!
Данас они возе искључиво скупоцене аутомобиле, носе скупоцену фирмирану гардеробу, летују на „Плавом Егеју“, купују станове и граде викендице, а имају и обичај да, у видно алкохолисаном стању, по кафанама изазивају нереде.
Грађани Баточине су показали велику вољу и спремност да ову бахату локалну власт пензионишу, а неке од општинских СНС функционера пошаљу тамо где им је и место, у политичку историју.
Српски покрет Двери ће активно учествовати у томе и помоћи грађанима да истрају у борби и да не подлегну притисцима које ће садашња структура на власти појачавати како се избори буду ближили.
До победе!

ОО Двери Баточина