Шта повезује Милуна Тодоровића члана ЈУЛ-а, Милуна Тодоровића члана ДС-а и Милуна Тодоровића члана СНС-а. Одговор је Сорош.

Све време свог политичког ангажмана и чланства по разним партијама Милун Тодоровић је увек био уз власт и уз Сороша.

Како објаснити оркестрирану кампању СНС-а ових дана, где је укључен и сам Милун Тодоровић, на твит бившег члана Двери, који већ више од годину дана није у Дверима и од чијег твита се сваком простојном човеку дигне коса на глави.

Наравно да нико није звао Бошка Обрадовића или информативну службу Двери да пита о чему се ради, нити је и један медиј са националном покривеношћу објавио наш деманти !?!

Тај твит је заправо само повод нечег много ширег. Наиме, Двери ових дана, заправо од уторка, крећу по Србији са акцијом у коме позивамо све људе да потпишу и да се изјасне против актуелне мигрантске политике власти СНС-а и Александра Вучића лично.

Наравно да ми немамо ништа против тих људи, али имамо много тога против како наша власт ради у случају миграната, шта потписује, шта прича преко медија! Сви ми, па и чланови СНС-а, се плашимо да у једном тренутку Србија не постане мигрантски центар Европе?! Питамо, да ли је за то неко питао грађане Србије?

Зато власт ових дана толико напада, блати, подмеће Дверима, само да нико не би чуо шта ми причамо! Само да се ова тема сакрије дубоко под тепих, да је нико не види, да је нико не чује!

Где је ту Милун Тодоровић? Управо Милун Тодоровић је још 2018. године, са својом скупштинском већином донео Акциони план збрињавања миграната у Чачку! Управо је мигрантска политика главна политика за коју се Сорош залаже на ширем плану!

Где је ту још Милун Тодоровић? Па у поклањању земље странцима и поклањања још 30 милиона евра, затим давању имена улицама тим странцима. Истовремено укидајући нпр. Соњи Савић улицу у Чачку као морално неподесној особи, на шта се згрозио сав пристојан свет!

Убијању свега националног и традиционалног, попут покушаја организовања геј параде у Чачку, коју су храбри и поносни Чачани спречили масовним изласком на улицу током породичне шетње!

Или гашењем ФК Борца, након више од 70 година традиције! Или подржавајући директоре студентских домова који на друштвеним мрежама ласцивним, вулгарним и порнографским садржајима забављају себе и себи сличне!

Понашајући се покровитељски према урбанистичкој мафији у Чачку, која сече и гази сваки зелени појас у Чачку, зида мимо свих планова и правила. То наравно и не чуди када управо први човек града и онај који треба да чува законитост у Чачку, зида мимо закона и дозвола, попут Милуна Тодоровића! Зато Милун Тодоровић и може себи да допусти да обилази скупе хотеле по Швајцарској и да се бахати на сваки други начин!

Зато Милун Тодоровић простачки и без аргумената, вређајући и Бошка Обрадовића и Двери, покушава да обмане јавност и да сакрије своју мрачну тајну. А то је да је он, Милун Тодоровић, чачански Сорош.

Информативна служба ГрО Двери у Чачку