Једино златно о коме се може говорити у Чачку јесте златно доба „дивље градње“. Експлозија изградње објеката мимо правила струке и урбанистичких планова не треба да нас чуди ако знамо да први човек који би томе требало да стане на пут и сам то чини.

     Подсећамо Чачане да су Милун Тодоровић и његов шеф изградили спрат више од дозвољеног, срушили објекат иако то није смео јер је био под заштитом и вероватно пробили и друге параметре градње. Највећи зличин који му Чачани никада неће опростити јесте рушење чувене „Сутјеске“ – култног чачанског места где су одрастале бројне генерације Чачана, филмски и музички сазревале кроз бројне концерте и филмове, „genius loci“ Чачка.

     Чак ни овакво омиљено градско место није представљало ништа у односу на похлепу за екстра-профитом двојице режимских „бизнисмена“, малограђанског духа. Али обећавамо им да ћемо, када дођемо на власт преиспитати овај случај, као и све друге, да ће сви који су се огрешили о закон за то и одговарати. Ова табла коју смо данас поставили је само подсетник на ваша злодела која нисмо заборавили.

     Такође, поново упозоравамо Чачане о превари о новом биоскопу, коју М. Тодоровић покушава да нам представи. Једини биоскоп на то локацији је срушен, а ово што он отвара, и још лицемерно назива Сутјеском, нема никакве везе са биоскопом, јер је то обична соба у подруму његове зграде, где се могу и филмови гледати.      

Информативна служба ГрО Двери Чачак

Фото: ГрО Двери Чачак