СПС је политичко-криминална организација која се налази на власти већ 30 година и баштини бројне резултате за то време: крађе на локалним изборима, непризнавање изборне воље грађана на републичким изборима, убиства и прогоне политичких неистомишљеника, сурову пљачку грађана кроз отимање старе девизне штедње и организовање пирамидалних банака за превару сопственог народа, пљачку државних предузећа, тајкунизацију Србије, издају националних интереса од Републике Српске Крајине до Косова и Метохије.

     И данас сте део једног издајничког, криминалног и лоповског режима. И данас учествујете у противуставном увођењу ванредног стања, угрожавању здравља грађана кроз прикупљање потписа за изборне листе у време евидентираног присуства COVID-19 вируса, илегалном насељавању миграната…

     Верујемо да постоје присталице СПС-а које традиционално и искрено баштине левичарске идеје, и који очито нису свесни да док држава и народ пропадају функционери СПС-а од Дачића, преко Мркоњића до осталих се богате и проводе. Честитим људима којима су блиске левичарске и социјал-демократске идеје и принципи свако добро од нас, али криминалцима и лоповима из СПС обећавамо да се неће поновити 2000. година и да се овога пута неће извући од кривичне одговорности, суђења и робије коју су одавно заслужили.

Градска организација СП Двери Чачак