Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri će formirati novu poslaničku grupu u Slobodnoj zoni 4. maja

„Kada su osvanule vesti da poslanička grupa Dveri više ne postoji zapitao sam se da li je došlo do smaka sveta, pa je toliko alarmantno i sa toliko slavodobitnosti i toliko halabuke javljeno na režimskim medijima da naša poslanička grupa ovde u republičkoj skupštini više ne postoji.

Međutim, naravno da naši narodni poslanici nastavljaju svoje aktivnosti, bez obzira što su naše kolege Srđan Nogo i Zoran Radojičić napustili našu poslaničku grupu“, rekao je Obradović.


Šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović rekao je da se ostvarilo ono što je već mesecima jasno, a to je da su narodni poslanici Srđan Nogo i Zoran Radojičić samostalni poslanici, s obzirom da se već neko vreme samostalno bave politikom.


On je rekao da će Dveri formirati novu poslaničku grupu u Slobodnoj zoni 4. maja u Beogradu u pravom, Narodnom parlamentu, a ne u ovom uzurpiranom, o čemu će razgovarati sa drugim opozicionim kolegama.


Obradović je naglasio da je fokus sada na protestima koji će biti sutra i u subotu, ali i na formiranju Slobodne zone 4. maja u Beogradu, ispred jedne od državnih institucija, gde će od toga dana tamo redovno trajati protesti.


„Tu će se preseliti i Paralelni otvoreni parlament, tu će funkcionisati Asocijacija slobodnih odbornika iz čitave Srbije i tu će građani Srbije imati priliku da direktno razgovaraju sa liderima opozicije, sa narodnim poslanicima i odbornicima opozicije, a verujem da će biti i mnogo drugih interesantnih programa“, naglasio je on.


Za vreme konferencije za medije Dveri, narodni poslanik SNS Aleksandar Marković dobacivao je sa balkona Doma narodne skupštine i ometao konferenciju, time pokazavši kako SNS i njeni narodni poslanici zamišljaju dijalog u srpskoj politici.


 

Info služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: