По ко зна који пут у последњих годину дана, грађани Чукарице и Београда, имали су прилику да се увере у апсолутну неспособност напредњака да управљају градом и његовим комуналним системима.

     Прва већа киша на површину изронила највеће проблеме система за прикупљање атмосферских падавина којим управља ЈКП Београдски водовод и канализација, а то су пре свега нестручни партијски руководиоци, захваљујући којима је одржавање система никакво, а планирање и развој нових капацитета на нивоу предизборне кампање, много обећано, а испуњено готово ништа.

     Жртве оваквог јавашлука су поново грађани јер су им, од својеврсних језера по престоничким улицама,оштећени аутомобили, дошло је до продора воде у подруме и станове, док је више линија јавног градског превоза морало бити преусмерено на алтернативне правце, што је пак опет довело до енормних гужви и великог кашњења на готово свим правцима.

     Како се оваква или слична ситуација понавља из месеца у месец и из године у годину, још једном апелујемо на власт да овај проблем озбиљно схвати и да почне да га интензивно решава. Само пуком срећом до сада није било теже повређених и страдалих у овим мини поплавама, али постоји константна опасност од ове могућности. Узмите се у памет и посао препустите стручњацима, а не партијским друговима.

ОО Двери Чукарица

Фото: Print screen FB Sačuvajmo naš parkić