Српски Покрет Двери - Лого
Search

Након Вељка Беливука, који тврди да је радио за „газду“ Александра Вучића, још један припадник његове групе је, по свему судећи, везан за СНС. Наиме, како пишу прорежимски медији, човек кога је Александар Вулин означио као кољача из Беливукове криминалне организације – Срђан Лалић, био је од 1. новембра 2013. године запослен у Републичком фонду за здравствено осигурање (РФЗО) на позицији ИТ стручњака.

        Из тог разлога, постављамо неколико питања Александру Вучићу и Александру Вулину. Да ли је Срђан Лалић био запослен у РФЗО? Да ли је на то радно место дошао преко Српске напредне странке? Да ли је истина да га је у РФЗО запослио рођени ујак Момчило Бабић, тадашњи директор РФЗО, а данас амбасадор Србије у Словачкој, који је ’90-их година био високи функционер СПС-а, а данас је члан СНС-а?

Целој Србији је данас јасно оно што Српски покрет Двери, а поготово председник Бошко Обрадовић, годинама уназад говоре, а то је да је СНС повезан са разним криминалцима и криминалним групама у Србији. Сарадња СНС са кланом Веље Невоље је очигледно врх леденог брега која ће означити и пад режима Александра Вучића. Да нам се никада више не би догодио спој врха власти и криминалних кругова мора доћи до промене комплетног корумпираног и мафијашког система.

 

Инфослужба Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: