Кредит је узет и потрошен, а улице и путеви на целој територији општине су у све горем стању.

     Сваке године сведоци смо исте појаве. После сваког снега на улицама Горњег Милановца ничу рупе као печурке после кише. И по правилу, на њихову санацију мора дуго да се чека. Нису временски услови, снег и киша, одговорни за то већ они који планирају, врше и контролишу изградњу, санацију и ревитализацију улица и путева.

     Овога пута посебно желимо да укажемо на Железничку улицу која је скоро и рађена и дорађена. А како је рађена и дорађена најбоље се види када се њоме прође. Питамо в.д. директора Предузећа за изградњу општине: има ли у нашем граду неко способан и школован да нађе решење за шахте на коловозима? Армирање и бетонирање то сигурно није!

     А да у међувремену барем обележите и обезбедите оштећена места на коловозима и тротоарима.

     Коначно, да ли неко из општинске власти уопште види у каквом је стању коловоз на раскрсници улица Железничке и Војводе Мишића? Оно је буквално застрашујуће и апсолутно не дозвољава нормално одвијање саобраћаја. Та раскрсница се хитно мора довести у ред или затворити за саобраћај. Давно обећани кружни ток од ове власти узалудно је чекати. Сигурно је да га неће бити пре следећих избора. И, упамтите господо властодршци, није исто када у рупу упадне точак службеног аутомобила и приватног. Ово друго више боли.

Медијски тим Двери Г. Милановац