Српски покрет Двери ушао је у трећу деценију постојања а Општинска организација Двери у Инђији постоји од Видовдана 2011. године. Општинска организација Двери у Инђији је од 2012. до данас учествовала у свим изборним циклусима, док на наредним изборе, расписане за 26.априла нећемо изаћи.

     Позивамо грађане на бојкот избора на свим нивоима. Избори у Србији не постоје, то је фарса и насиље Александра Вучића, то је трговина и уцена. Уредба о забрани запошљавања се још увек примењује, па је тако огроман број запослених у јавном сектору принуђен да своја привремена радна места плати тако што ће обезбедити одређен број такозваних капиларних гласова за СНС. Особе са инвалидитетом су уцењене инвалидском пензијом, па чак и у приватним фабрикама запослени трпе мобинг и намеће им се да гласају за СНС, а само се може претпоставити шта те компаније добијају заузврат од локалне самоуправе.

     Ово је само један начин тоталног уништавања друштва и урушавања државних институција и ми смо уверени да је бојкот избора једини начин да се овом злу стане на крај.

     Позивамо грађане да не изађу на изборе и на тај начин да заједно ставимо до знања свим носиоцима власти да је дошао крај њиховог упропаштавања Инђије и Србије.

     Бојкот избора је само први корак ка ослобађању медија и уређењу бирачког списка, што је основни предуслов за поштене изборе, након чега може почети духовни и економски опоравак на свим нивоима.

     Двери у Инђији су због тога одлучне у одлуци да бојкотују изборе на свим нивоима. У том смислу ми остајемо активни у кампањи бојкота, односно промовисању и аргументовању оваквог начина борбе.

     Упоредо са промовисањем бојкота, широм Србије скупљамо потписе за Петицију против мигрантске политике ове Владе. Двери изражавају бојазан да изазови мигрантске кризе, дешавања на грчко-турској граници и све то уз пандемију корона вируса, далеко превазилазе капацитете режима у Србији да заштити своје грађане и да надолазеће проблеме реше квалитетно. Зато морају да оду што пре, а бојкот је прва фаза наше коначне победе.

ОО Двери Инђија

[ngg src=“galleries“ ids=“195″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]