Српски Покрет Двери - Лого
Search

Поводом напада напредњачких јуришника на Српски покрет Двери и председника покрета Бошка Обрадовића, Општинска организација у Ивањици изражава забринутост и презир до које мере може ићи људска мржња и бестијалност.

Мотиви за овако нешто могу бити: нагли раст популарности Српског покрета Двери, врло успешна кампања бојкота, као и супротстављање мигрантској политици актуелног режима. У саопштењима Вучићевих полтрона се злонамерно изједначава Српски покрет Двери са извесним Сибином Вукадиновићем, који са нашим покретом више од годину дана нема ама баш ништа, јер је напустио покрет.
Сибин Вукадиновић не припада Српском покрету Двери, док је Малчански берберин у тренутку хапшења био члан СНС-а, али то није послужило Дверима да нападају и блате напредњаке, већ смо достојанствено и витешки прећутали, схвативши да је у питању индивидуална одговорност једног манијака а не колективна свих напредњака.

Уколико је Сибин Вукадиновић заиста написао ону гнусну и монструозну изјаву, сматрамо да треба га подвргнути психијатријском прегледу и позвати на одговорност.

Позивамо разумне чланове СНС-а да не распирују ионако нагомилану мржњу у већ озбиљно подељеном друштву, већ да сви заједно осудимо свако зло које долази из било које сфере друштва.

ОО Двери Ивањица

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: