Не улазећи у то колики је број корисника социјалне помоћи као ни у то што јагодинска локална самоуправа већ традиционално на овај начин додељује средства грађанима, ми из Градске организације Српског покрета Двери осуђујемо начин и процедуру доделе ових средстава.

Наши старији суграђани, наше баке, мајке, и сестре желе достојанствен живот, желе да им режим Александра Вучића не отима поштено стечене пензије, желе да буду поштовани, желе бољи положај за труднице и будуће мајке као и нова радна места за младе који у све већој мери напуштају Србију.

Сваком ко објективно посматра ствари је јасно да две или три хиљаде динара нису довољни за лекове у држави чији је здравствени систем, на чијем је челу такозвани „Др Смрт“, у никад горем положају, две или три хиљаде динара по детету нису довољни да се деци пружи чак ни оно најосновније и две или три хиљаде динара нису и никада неће бити мотив младима да остану у овој земљи.

Из тог разлога, јагодинске Двери ће након промене власти укинути овај начин доделе новчане помоћи и акценат ставити на суштинску институционалну подршку грађанима без примеса политичке саморекламе власти.

Стефан Вук Милановић – председник ГрО Двери у Јагодини

[ngg src=“galleries“ ids=“86″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]