Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri jedine nude porodičnu politiku – ministri obmanjuju narod pred praznike

Dveri su jedina politička organizacija u Srbiji, koja je porodicu stavila na prvo mesto i koja je ponudila konkretna rešenja da porodični ljudi u Srbiji imaju više novca u kućnom budžetu, počev od reforme poreskog sistema, bebi kredita, pa do olakšanog sticanja porodičnog doma.

Zorana Mihajlović i Zoran Đorđević, ministri Srpske napredne stranke, poigravaju se ovih dana najozbiljnijim problemom sa kojim se Srbija suočava, odumiranjem stanovništva, izjavljujući različite stavove o sudbini porodica u Srbiji.

Ministri se utrkuju ko će više da obeća bolji život porodicama u Srbiji.

Dejanović priča o 600 miliona dinara, Mihajlovićeva govori da će majke dobiti naknadu za treće dete do punoletstva, dok Đorđević najavljuje povećanje naknade za prvo dete, a sve to u međusobnom javnom prepucavanju, kako bi skrenuli pažnju na njihovu brigu o populacionoj politici.

Međutim, pitamo se šta su radili pet godina unazad, dok su Dveri stvarale i razvijale pro-natalitetnu politiku, kao jedina politička organizacija iz Srbije, članica Svetskog kongresa porodica.

Smatramo da je ovo početak njihove izborne kampanje i međusobna trka za lično pozicioniranje, koja nema nikakve veze sa boljim životom građana Srbije, niti sa ulaganjem u porodične vrednosti, već samo lepa priča pred praznike, jer su građani tada osećajniji na porodična pitanja.

Dveri ipak čestitaju Vladi Republike Srbije što su preuzeli deo programa Dveri, vezan za porodičnu politiku i što su shvatili da je politika Dveri jedino rešenje za izlazak Srbije iz krize.


Savet za porodicu i socijalna pitanja 

Srpskog pokreta Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: