Српски Покрет Двери - Лого
Search

     Подржавајући став Савета за националну безбедност да морају бити откривени сви контакти у држави који су штитили криминалну групу која је ових дана ухапшена, позивамо надлежно тужилаштво и полицију да испитају улогу бившег министра полиције Небојше Стефановића и још увек актуелног директора полиције Владимира Ребића.

     Ове две донедавно највише личности српске полиције директна су веза Дијане Хркаловић и Вељка Беливука у врху државе. С тим у вези, постављамо више питања која траже одговоре:

  1. Зашто још увек није ухапшена Дијана Хркаловић ако је одговорна за прислушкивање новинара, опозиционих лидера и врха државе?
  2. Зашто још увек није саслушан и ухапшен Небојша Стефановић као Хркаловићкин шеф који је њу поставио на место државног секретара МУП-а и послао у полицијску станицу у Гучи за време локалних избора у Лучанима?
  3. Зашто још увек није саслушан и ухапшен директор полиције Владимир Ребић који је у више наврата виђан на трибинама током утакмица ФК „Партизан” у друштву управо Вељка Беливука?
  4. Да ли је тачно да је син председника СНС у више наврата виђен и фотографисан у друштву неколицине ухапшених из криминалне групе Вељка Беливука, и да ли то говори да је ова криминална група била максимално подржавана и заштићена од стране врха актуелне власти?
  5. Да ли се овим медијским оптужбама и хапшењима Дијана Хркаловић и Вељко Беливук уствари склањају да не би проговорили о ономе што знају и могу да испричају о својим везама у врху МУП-а и СНС?
  6. Да ли се на овај начин скреће пажња јавности на Хркаловићку и Беливука као вође организоване криминалне групе, а заправо се скривају њихови политички ментори из самог врха државе и прави шефови политичке и друге мафије у Србији?
  7. Коначно, како тек сада режимски медији објављују многе од оних информација које је председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић изнео још пре више од годину дана као народни посланик на конференцијама за медије у Народној скупштини, а које су сабране у његовој прећутаној књизи „Криминални кругови – Бела књига о криминалу и корупцији у врху МУП-а Србије и актуелне власти СНС”?

Инфослужба Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: