Крагујевачки одбор Двери чврсто стоји на становишту да интерес локалне заједнице мора да буде изнад интереса богатих појединаца и странке на власти.

    У том смислу, пружамо пуну подршку станарима зграде у улици Града Караре бр. 4 у насељу Аеродром, где бахати инвеститор, на само десет корака од улаза у ову зграду, мимо воље станара, почиње градњу трговинског објекта од 800 квадратних метара. На овај начин станари зграде не само да ће изгубити доток дневног светла већ ће трајно остати без практично јединог излаза на улицу. Да штета буде већа и у складу са праксом СНС и градоначелника Николе Дашића, изградњом овог пословног објекта деца из ове и околних зграда остаће ускраћена за омиљени и безбедан простор за игру.

     Крагујевачки Дверјани зато питају СНС зашто је лицемерно лагала грађане у кампањи пред прошлогодишње лажне изборе користећи слоган „За нашу децу“ кад би истини одговарао слоган „За наше џепове“?! Крагујевачки одбор Двери апелује на локалну самоуправу да преиспита одлуку о градњи продајног објекта на игралишту за децу на само неколико корака од улаза у зграду, али и опомиње инвеститора да богаћење уз помоћ политичких веза, после пада штеточинског режима, неће проћи без озбиљних провера законитости у пословању.

     Градски одбор Двери Крагујевац стоји на располагању станарима зграде уколико им треба било каква помоћ у спречавању овог урбанистичког злочина.

ГрО Двери Крагујевац