Сведоци смо да у многим градовима локалне СНС кабадахије покушавају да утерају страх у грађане, а поготово у оне који не мисле као власт СНС-а.

     Најсвежији пример долази из Малог Зворника, где се са снимка сигурносних камера угоститељског објекта „Ројал Дрина“ јасно види силеџијско понашање Младена Перића, бившег полицајца, а садашњег шефа општинског услужног центра, СНС активисте и блиског сарадника председника општине Мали Зворник Зорана Јевтића. Наиме, на снимку се јасно види физички напад поменутог Перића на менаџера „Ројал Дрине“, иначе сина власника овог објекта, који је такође близак СНС-у. 

     Против Младена Перића, по сведочењу Малозворничана, поднето је преко 40 кривичних пријава, а није одговарао ни због једне, што неодољиво подсећа на случајеве бројних познатих хулигана из београдских навијачких кругова. Та чињеница и не изненађује много, с обзиром да је Перић један од вођа људи који су претили грађанима Малог Зворника приликом изражавања незадовољства стањем у држави лупањем у шерпе на терасама.

     Међутим, оно што је трагично, а што је постала карактеристика система Александра Вучића, јесте реакција председника општине Мали Зворник Зорана Јевтића. У маниру бахатог локалног СНС челника, он је истакао како је Перић био испровоциран, да јесте направио грешку, али да нема разлога да за то одговара јер је био ван радног места. Када постоји овако срамна реакција првог човека општине, и то у случају физичког насртаја СНС активисте на човека блиског СНС-у, шта може тек да очекује обичан грађанин или неко ко размишља другачије од интересне групе која је тренутно на власти.

     Српска напредна странка је позната као неко ко је расадник насилника, силеџија и бахатих локалних функционера попут Милутина Јеличића – Јутке из Бруса, Драгољуба Симоновића из Гроцке или Богдана Лабана из Суботице. Зато и не чуди народни бунт који ових дана исказују грађани Београда, Новог Сада, Ниша и других градова широм Србије.

     Да би Србија, али и све локалне самоуправе, попут Малог Зворника, могле да иду напред и да се развијају, систем бахатости, криминала и насиља који гаји СНС мора што пре пасти. Грађани су то препознали и зато је власт нервозна, реагује силом и туче народ. А само из разлога јер су и сами свесни да им је крај близу.

Цео снимак силеџијског понашања Младена Перића можете погледати овде:

https://www.facebook.com/319120684965546/videos/2655383201369633/

 

ОО Двери Мали Зворник

Фото: ФБ – Royal Drina Hotel – Mali Zvornik