Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri na 16% – Vučićev režim u panici

U koliko bi se sutra održali republički izbori u Srbiji, Dveri bi osvojile 16,2 odsto glasova, rekli su građani Čačka, po novom istraživanju Faktora plus, koje je urađeno za grad Čačak. Agencija Faktor plus je, napominjemo, veoma bliska aktuelnoj vlasti.


Ovaj rezultat je najozbiljnija potvrda da je politika Dveri, moderna politika koja je svakim danom sve prepoznatljivija i koja dobija podršku širom Srbije.


Ono što su Čačani prepoznali je hrabrost, ozbiljnost, iskreno opoziciono delovanje i želja Dveri i Boška Obradovića da se suprotstave Aleksandru Vučiću i njegovim kumovima koji vladaju Srbijom uz neviđenu korupciju i kriminal.


Ovo je još jedna potvrda da su Dveri okosnica opozicionog delovanja, a Boško Obradović neprikosnoveni lider opozicije.


Isključivanje narodnih poslanika Dveri iz Narodne skupštine, politički progon i svakodnevno političko nasilje koje Dveri i Boško Obradović doživljavaju, samo je pokušaj vlasti da sakrije realnu sliku života u Srbiji i ućutkaju istinu koju narodni poslanici Dveri iznose u Narodnoj skupštini.


Zato im jedino ostaje da čitavu naciju konstantno drže u predizbornoj agoniji i vanrednom stanju, jer Vučić ne zna da vodi državu.


Poručujemo da se ne plašimo Aleksandra Vučića i njegovih kumova, da su Dveri svakim danom sve jače. 16% glasova koje Dveri trenutno imaju na republici govori da se vreme za Dveri vrlo približilo, a da Vučićev režim gubi vlast već na sledećim izborima.


 


Izvor : Dnevni list Danas


Informativna služba Srpskog pokreta Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: