Dveri: Naprednjački predsednik opštine pretio da će otkinuti glavu svom stranačkom kolegi

Dveri su došle u posed audiosnimka na kome se jasno čuju uvrede i pretnje predsednika opštine Nova Crnja Pere Milankova upućene svom stranačkom kolegi Nikoli Taninu, članu Saveta MZ Srpska Crnja.

Poznati politički preletač Pera Milankov, kontroverzni predsednik opštine Nova Crnja koji se dovodi u vezu sa brojnim aferama, ponovo je bio akter jednog velikog skandala. Naime, u telefonskom razgovoru je prostački izvređao svog stranačkog kolegu iz SNS Nikolu Tanina, člana Saveta MZ Srpska Crnja, preteći da će mu otkinuti glavu.


Verbalni sukob je nastao oko međusobnih optužbi za privatnu uzurpaciju državnog poljoprivrednog zemljišta. Predsednik opštine Pera Milankov poziva člana Saveta MZ Srpska Crnja Nikolu Tanina telefonom jer je čuo da ga je ovaj prozivao na sednici saveta, a onda prelazi na direktne pretnje, vređanja i psovke.


Posle gradonačelnika Subotice i predsednika opštine Kostolac ovo je treći visoki lokalni funkcioner SNS za samo nekoliko meseci koji na najružniji način vređa građane, preti i bije. Ovo je prava slika političkog nasilja u Srbiji, što je samo najnoviji dokaz da iza takvih metoda delovanja u politici stoji upravo vladajuća stranka SNS, a ne neko drugi.


Svi medijski napadi na Dveri poslednjih meseci ovih dana padaju u vodu jedan za drugim, jer se pokazuje pravo nasilničko lice SNS i otkrivaju javnosti sve njihove laži kojima optužuju druge za nasilje koje oni sve vreme čine prema novinarima, političkim protivnicima i građanima. 


Kako se onda odnose prema medijima, građanima i drugim političkim akterima ako su spremni na ovaj način da vređaju i da se obračunaju sa svojim stranačkim kolegama iz iste opštine?


Audio dokaz:

– Naprednjačko nasilje u Novoj Crnji 


Informativna služba Dveri