Српски Покрет Двери - Лого
Search

Режимски конзорцијум за продукцију и емитовање филмова против опозиције у саставу Пинк, Прва, Б92 и Студио Б наставља са најпрљавијом медијском кампањом против Бошка Обрадовића.

     У недостатку аргумената против истине коју свакодневно износе и Бошко Обрадовић и Српски покрет Двери и уједињена опозиција, владајући режим је активирао своје медијске куће како би емитовали краткометражни пропагандни филм којим су покушали да скрену пажњу са свих актуелних тема у којима је очигледно да власт крши Устав и законе државе Србије.

Занимљива је чињеница да је овај пропагандни филм у режији овог режимског конзорцијума емитован само дан након предаје иницијативе Уставном суду Србије за оцену уставности и законитости два закона – Закона о избору народних посланика и Закона о локалним изборима – коју је поднео председник Двери Бошко Обрадовић. Након предаје ове иницијативе, огласили су се и лажни доктор наука Небојша Стефановић и најпознатији политички прелетач у Србији Маја Гојковић, а кулминација свега тога је кампања поменутих режимских телевизија са саговорницима као што су самозвани маркетиншки стручњак Небојша Крстић или Саша Миловановић, портпарол СНС-а запослен као директор Српског телеграфа.

Сада је све на Уставном суду Србије. Грађанима Србије је кристално јасно да су избори били противуставни и мимо свих закона. У наредним данима ћемо видети да ли ће судије Уставног суда пресудити по праву и правди по свим иницијативама поднетим од стране опозиције или ће подлећи под притиском актуелног режима и њихових медијских месних одбора тако што ће одбацити ове иницијативе или се прогласити ненадлежним као што су то више пута до сада радили. Уколико се пресуди по праву и правди то значи пад и крај овог режима, а тај пад значи да ће припадници режима одговарати за сво кршење закона и да неће побећи од заслужених дугогодишњих затворских казни.

 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: