Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri: Oslobađanje Orića - plod Vučićevog poklonjenja u Srebrenici

Osuđujemo oslobađajuću presudu izrečenu Naseru Oriću i direktno krivimo ovu Vladu za njeno donošenje. Poručujemo, da kada Dveri dođu na vlast zapad neće moći da se igra sa srpskim žrtvama i neće proglašavati naše ratne heroje za zločince, a prave zločince, koji su ubijali srpski narod oslobađati.

Srpski pokret Dveri smatra da je oslobađajuća presuda za Nasera Orića, veliko poniženje ne samo za porodice žrtava, već i za ceo srpski narod.


Naser Orić je zajedno sa svojim saradnikom, u mestima Zalazje, Lolići i Kunjerac ubio tri srpska zarobljenika, i danas je na slobodi, zahvaljujući politici koju vodi Aleksandar Vučić.
Dveri smatraju da je Vučić, svojom izjavom da se u Srebrenici desio zločin nad Bošnjacima direktno otvorio put ka oslobađajućoj presudi ne samo za Orića, već za sve zločince koji su mučili i ubijali Srbe u ratovima devedesetih.


Sramna Rezolucija o Srebrenici koju su u Narodnoj skupštini Republike Srbije predstavili Vučićevi „opozicioni“ saradnici, Čeda, Čanak i Sulejman, takođe je predstavljala dogovor između Vučića i njegovih gazda iz Brisela da se obezvrede srpske žrtve.


Vučić se dogovara sa Tačijem, podržava Klintona, ulazi u vladu sa Haradinajem, dok se srpski ratni heroji, koji su branili svoju zemlju, hapse i predaju na milost i nemilost zapadnim sudovima.
Zar smo očekivali drugačiju presudu nakon ovoliko ustupaka i saginjanja kičme pred zapadnim centrima moći, a sve zbog opstanka Vučića na vlasti?


Osuđujemo oslobađajuću presudu izrečenu Naseru Oriću  i direktno krivimo ovu Vladu za njeno donošenje. Poručujemo, da kada Dveri dođu na vlast zapad neće moći da se igra sa srpskim žrtvama i neće proglašavati naše ratne heroje za zločince, a prave zločince, koji su ubijali srpski narod oslobađati.


 


Informativna služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: