Српски Покрет Двери - Лого
Search

Колико је медијска сфера у Србији затрована, показује најновији бруталан, вербални напад портпарола Српске напредне странке, који се уједно лажно представља и као новинар, Драгана Ј. Вучићевића на новинарку Н1 Жаклину Таталовић.

     На највулгарнији и најпримитивнији начин, крајње сексистички и дискриминаторски, а очигледно из разлога сопствене немоћи, овај медијски тровач Србије је напао новинарку Н1 само из разлога јер му се не допадају питања која она и други новинари постављају Александру Вучићу и другим представницима СНС-а на конференцијама за медије.

Неколико дана пре напада на Жаклину Таталовић, Вучићевић је у јутарњем програму једне телевизије са националном фреквенцијом користио и најувредљивије речи за још једног новинара, Милана Ћулибрка.

Српски покрет Двери најоштрије осуђује овакво понашање и говор портпарола СНС-а Драгана Ј. Вучићевића и позивамо, најпре, институције државе Србије да стану на пут овој, али и свим другим суманутим кампањама овог човека против свих оних који другачије мисле од СНС-а.

Јасно је као дан да Драган Ј. Вучићевић све ово не би смео да ради без дозволе Александра Вучића, односно да говори све што Вучић мисли, а не сме јавно да каже. Ипак, надамо се да је у државним институцијама остало бар мало поноса, али и снаге да овакве личности изопште из јавног живота у Србији.

 

Инфослужба Двери

 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: