Рекло би се да је грађевина најуноснији посао тренутне власти у Београду. Због изражене централизације све више становништва Србије хрли у Београд, а потреба за њиховим смештајем расте. Такве околности челници београдских општина користе. Развој српске престонице на овакав начин не би био проблем да се поштују основна урбанистичка начела. Ипак, реалност је далеко другачија.

      Годинама уназад становници београдског насеља Борча осећају последице овако неодговорног деловања СНС представника. У овом насељу стамбени објекти ничу, а онда остају недовршени. Тако празни проузрокују оптерећење струјне и водоводне мреже, због чега становници околних зграда често остају без струје. Поједини објекти су грађени на локацијама близу саобраћајних путева, због чека угрожавају безбедност учесника саобраћаја.

     Када ће СНС представници престати да урушавају изглед нашег града и угрожавају наш живот у Београду? Граду Београду је неопходан детаљан урбанистички план чији ће аутори бити истакнути стручњаци. Не сме се више ниједан стамбени објекат изградити, док сви делови Београда не буду имали јаку инфраструктуру и све оно што мора претходити изградњи.

ОО Двери Палилула

[ngg src=“galleries“ ids=“314″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]