Српски Покрет Двери - Лого
Search

     Упркос епидемији корона вируса, ситуацији у којој је на снази ванредно стање и полицијски час, у нашој земљи не јењава мигрантска криза. Након проблема у Ковину и Обреновцу, ескалација насиља чији су мигранти главни виновници, догодила се синоћ у мигрантском центру у Крњачи.

     Након међусобне масовне туче, мигранти су напали припаднике обезбеђења и војске те су исти били приморани да употребе и ватрено оружје. На сву срећу, није било теже повређених, што не мења чињеницу да су се мигранти и овог пута понели потпуно незахвално и бахато према нашој земљи која их је у овој тешкој ситуацији прихватила као људе као и  небројено пута до сада. 

     Општинска организација Двери Палилула апелује на надлежне органе  да због синоћњег инцидента повећају број припадника војске и полиције како би на најбољи начин заштитили животе и имовину наших суграђана. И овог пута истичемо потпуну оправданост петиције против мигрантске политике коју спроводи садашња власт и огромну подршку коју смо добили широм Србије што доказује да народ најбоље схвата опасност која му прети, али и начине како да се изборимо са овим изазовом.

ОО Двери Палилула

Фото: srbijadanas.net

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: