Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri: Peticija za ukidanje svih rijaliti programa u Srbiji

Ovo doba rijaliti programa u Srbiji mora da se zaustavi, jer predstavlja veliku pretnju po zdravlje, kulturološki, duhovni i psihološki razvoj čitave nacije.


Afirmišu se rijaliti zvezde, dok je većina mladih i obrazovanih nezaposlena, čime se vređa sav trud roditelja i ulaganje u budućnost svoje dece.

Niko ne reaguje na to što se iskorištavaju deca i materijalni položaj građana Srbije kako bi ih doveli u rijaliti programe i ponižavali, a ljudski život bio okrenut ruglu.

Rijaliti programi direktno ugrožavaju i ekonomski razvoj nacije, jer stvaraju lažnu sliku života i podstiču na nerad i bezvoljnost.

Forsiranjem antiprodičnih vrednosti, rijaliti programi šalju jasnu poruku da su brak, rađanje dece, obrazovanje i profesionalan pristup radu i odgovornosti, besmisleni i prevaziđeni.

Takođe, ovi programi afirmišu nasilje i nemoral.

Zaista je dosta da ova medijska tortura i javno ponižavanje čoveka, budu naš stepen kulture, dostojanstva i merilo vrednosti.

Zato pozivamo sve građane Srbije da potpišu peticiju za ukidanje svih rijaliti programa u Srbiji, jer ovako više ne može i ne sme da se živi.


Savet za porodicu i socijalna pitanja

Srpski pokret Dveri

Peticiju možete potpisati i ovde:

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: