Dveri: PINK nije televizija već partijsko glasilo - TV SNS

Pad TV PINK je i pad SNS sa vlasti – zato su se toliko uplašili protesta Dveri ispred PINK-a.


Srpski pokret Dveri ne odstupa od svog stava da privatna televizija nema pravo da zloupotrebljava nacionalnu frekvenciju dodeljenu od strane države kao javno dobro. Na državnoj frekvenciji ne mogu se vređati javni moral i bezočno napadati politički protivnici vlasti. PINK nije televizija već najobičnije partijsko glasilo vladajuće stranke – TV SNS.


Zato je jedino rešenje da REM oduzme TV PINK-u nacionalnu frekvenciju i zabrani sve rijaliti programe u Srbiji kao negativan primer medijske prostitucije, prostakluka, kiča i šunda.


Krivično gonjenje medijskog tajkuna Željka Mitrovića, koji se obogatio vezama sa svim političarima na vlasti u poslednjih 20 godina, je posebno pitanje za policiju, tužilaštvo i sudove kada se oni oslobode pritiska Aleksandra Vučića i SNS, kojima Mitrović verno služi zbog čega je dobio oslobođenje od zatvora.


Posebno raduje reagovanje Srpske napredne stranke na najavu protesta Dveri ispred zgrade PINK-a u subotu, 16. septembra u 14 časova, odakle ćemo se uputiti na dalji protest pred zgradu Vlade Srbije i RTS. Očito je da smo uboli u centar bolesnog i korumpiranog sistema vlasti SNS, jer je njihovo partijsko glasilo TV PINK glavno sredstvo za ispiranje mozga nacije i zato ga brane po svaku cenu.


Pad PINK-a je i pad SNS-a sa vlasti. Nikoga SNS nije tako branio kao TV PINK juče, kritikujući čak i koalicione partnere iz vlasti zašto ćute.


Podsećamo da Željko Mitrović ne sme da izađe na direktan TV duel sa Boškom Obradovićem na TV PINK i da odgovori na pitanje da li je nedavno uzeo kredit od 27 miliona evra i 5 miliona od tih para nekome uplatio na račun u Ukrajini?


Da li se putem ove nove kriminalne afere može otkriti klupko političke mafije koja vlada Srbijom, pere narodne pare i prebacuje u svoje lične i partijske džepove?


Jer, ne zaboravite: Željko Mitrović je platio nagomilane dugove za porez državi tek kad je dobio subvenciju od strane države, tj. svog prijatelja Aleksandra Vučića. Kako niko drugi od srpskih privrednika i poljoprivrednika ne može da dobije subvenciju države da bi isplatio svoje poreske dugove državi sem Željko Mitrović?


 


Informativna služba Srpskog pokreta Dveri