Српски Покрет Двери - Лого
Search

Српски покрет Двери захтева да се утврди аутентичност писма саветника председника Србије Сузане Васиљевић министру Ивици Дачићу које се јуче појавило у јавности.

          Ако је ово писмо аутентично, оно отвара нову крупну аферу у владајућој коалицији и најужем окружењу председника Александра Вучића. Ово писмо даје много јаснију слику чиме се заправо бави његов медијски саветник Сузана Васиљевић, која је то исто пре радила за Ивицу Дачића у време док је он био министар унутрашњих послова.

         Наиме, не улазећи у то ко је проститутка због које је Ивица Дачић дошао у сукоб са својим тадашњим блиским сарадником и саветником за медије Сузаном Васиљевић, која се данас налази у истој улози код председника СНС Александра Вучића, постављамо следећа питања Ивици Дачићу, Сузани Васиљевић и Александру Вучићу:

Да ли је Сузана Васиљевић за време свог ангажмана у МУП-у заустављала непожељне чланке у новинама и прилоге на телевизији који нису одговарали тадашњем министру полиције Ивици Дачићу, између осталог и штампање „Правде“, тадашњег дневног листа?

Да ли Сузана Васиљевић сада ради исти посао у кабинету Председника Србије?

Да ли је Сузана Васиљевић министру Дачићу заказивала састанке са амбасадорима и министрима других земаља, и да ли то исто данас ради за Вучића?

Да ли је Сузана Васиљевић Дачићу обезбедила подршку Наташе Кандић, Биљане Ковачевић Вучо, НУНС-а, ОЕБС-а и многих других, и да ли је ту исту подршку пребацила и Вучићу по преласку из Дачићевог у Вучићев кабинет?

Зашто је Сузани Васиљевић сада „ужасно криво што је и један једини дан живота провела“ радећи за Дачића и да ли ће се исто тако осећати после рада са Вучићем?

Да ли је Ивица Дачић, по сведочењу Сузане Васиљевић, на место шефа Бироа хтео да постави „бившу проститутку и пословну пратњу коју је упозна у ресторану Que passa“ и да је дотична водила кадровску политику у МУП-у?

Да ли је тачно да је Ивица Дачић Милошу Опарници у Монтевидеу рекао „како је МУП грозна институција и како прави људи због шљама не могу да дођу до изражаја“, са чим се апсолутно слажемо и дан данас?

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: