Српски Покрет Двери - Лого
Search

Поштована браћо и сестре, косметски Срби и Српкиње,

      Користимо последњу прилику да Вас у име Српског покрета Двери упозоримо да изласком на локалне сепаратистичке изборе 17. октобра, на које вас притисцима, претњама, лажима и преварама упорно присиљава Вучићев режим већ 10 година заредом, саучествујете у чину признања лажне државе Косово и њених сепаратистичких институција. Зато вас позивамо да на такве изборе више не излазите.

Уједно позивамо и припаднике тзв. Српске листе да зарад будућности српског становништва на КиМ под хитно напусте све сепаратистичке институције у Приштини. Позивамо судије, тужиоце, КПС полицајце, припаднике цивилне заштите, па чак и припаднике косовских безбедносних снага да се, напуштањем сепаратистичких институција, врате у оквире уставно-правног система отаџбине Србије.

Позивамо председника Народне скупштине Републике Србије Ивицу Дачића да под хитно, уместо лажних, сепаратистичких, распише локалне изборе у свим српским срединама на КиМ где су Срби већина и тиме престане са флагрантним кршењем Устава Србије и ускраћивањем права косметским Србима да бирају и буду бирани по Уставу и законима Републике Србије. То је једини начин да Дачић исправи неправду према својим сународницима коју је направио чином потписивања антиуставног Бриселског споразума и свих осталих споразума којима нас је ова власт бесомучно гурала и остављала у Великој Албанији.

Будите одговорни према себи, својим прецима и својим будућим поколењима. Не помажите трагичним страдањима која су за нас више него извесна уколико се одлучите на овај неразуман и неодговоран корак и тиме себе и своја будућа поколења лишите права да живе у сопственој Отаџбини. Ви једноставно немате право на тај чин јер сте у обавези да својим потомцима оставите макар оно што сте од предака наследили, а то је Косово и Метохија у саставу Отаџбине Србије.

Како радили тако нам и Бог помогао! 

 
 

Покрајински одбор Српског покрета Двери за Косово и Метохију

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: