Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri: Predsednik skupštine grada isključuje sve odbornike opozicije sa sednice, batinaši SNS krenuli na Čačak

Predsednik skupštine grada Čačka Igor Trifunović (SNS) u prvih nekoliko minuta sednice ničim izazvan izrekao šest opomena odbornicima Dveri i isključio odbornika Dveri Aca Đenadića zbog ukazivanja na povredu Poslovnika dok sednica još uvek nije ni počela, nakon čega je sednica i prekinuta

Cilj SNS je da svi odbornici Dveri i opozicije u celini budu isključeni i tako bez javne rasprave bude donet novi poslovnik o radu kojim se ukidaju sva prava opozicije. Suština svega je da vlast želi da ukine kvorum za rad, onemogući dopunske tačke dnevnog reda i zabrani prisustvo medija sednicama.

Na isti način su na prošloj sednici za direktore dve javne ustanove izabrana dva megatrendovca sa prosekom 7, od kojih jedan Vučićev kum.

Čačak je danas jedna od retkih oaza slobode misli i govora u Srbiji. Opozicija vlasti SNS danas je najjača u Čačku i to mnogo smeta vlastima na republičkom i lokalnom nivou.

SNS je na prošloj skupštinskoj sednici poslala i dvojicu batinaša u salu da se obračunaju sa odbornicima opozicije koji im nisu po volji, ali su oni morali da napuste salu kada su videli odlučnost opozicije.

Aleksandar Đenadić je simbol otpora bahatosti SNS i on danas u Čačku brani ne samo naš grad nego celu Srbiju od nasilja vladajućeg režima.

Očekujemo da će SNS ovoga puta poslati veći broj batinaša u skupštinu grada Čačka i pozivamo medije na vanrednu konferenciju za medije nakon nastavka zasedanja u 12, 30 časova. Na konferenciji će se obratiti narodni poslanik i predsednik Dveri Boško Obradović, koji je takođe prisutan na sednici.


Informativna služba Dveri u Čačku


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: