У оквиру кампање БОЈКОТ чланови управе Општинске организација Двери у Пријепољу данас су на градској пијаци и главној улици делили пропагандни материјал и разговарали са суграђанима о разлозима да се 26. априла остане код куће и не учествује на намештеним изборима.

Улице које су до пре само неколико година суботом врвеле од живота данас су готово па пусте, Пријепоље које је носило епитет „град младости“ постало је „град пензионера“. Од претходних избора 2016. године општину је напустило око 4000 становника, махом младих који су бежећи од „златног доба“ своју егзистенцију потражили у земљама централне, западне и северне Европе. Забрињавајуће делује податак да су две најјаче политичке опције са претходних избора, дуже од пет дана прикупљале потписе за предају одборничке листе. При оваквом развоју ситуације, ускоро не да неће имати за кога да се гласа него неће имати ни КО да гласа.

Велики број суграђана подржава идеју бојкота јер им је између осталог доста једних те истих ликова на политичкој сцени који већ 30 година опстају захваљујући добро провереном рецепту „завади па владај“.

Ова акција је искоришћена и да се грађани Пријепоља упознају са нашом одлуком да бојкотујемо изборе на свим нивоима од локалних до републичких али и да се пошаље порука да овако више не иде јер нам наша деца одоше.

Позивамо све грађане општине Пријепоље, да нам се прикључе у овој борби, како бисмо се заједно изборили за демократско право на фер и поштене изборе.

ОО Двери Пријепоље

[ngg src=“galleries“ ids=“191″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]