Српски Покрет Двери - Лого
Search

Потпуно свесни опасности која се надвила над Српском православном црквом и њеном митрополијом и епархијама у Црној Гори, после усвајања срамног Закона о слободи вероисповести у црногорорској Скупштини, општинска организација Српског покрета Двери у Пријепољу подржава најављену Молитвену литију у Пријепољу у организацији Епархије Милешевске са благословом Његовог Преосвештенства Епископа милешевског г. Атанасија.

Неки земаљски моћници никако не могу да схвате да „… земаљско је за малена царство а небеско увек и довека…“ па покушавају себи да доделе улогу и значај већи него што могу да испуне. Но, нема тога који може да одлучује о стварима које нису под његовом ингеренцијом па макар био на власти и 30 година као последњи комунистички диктатор у Европи, Мило Ђукановић. Зато подржавамо верујући народ у братској Црној Гори који је устао у одбрану светиња СПЦ и дајемо своју подршку нашој Светој Цркви.
Позивамо све грађане да се, заборавивши на разлике и поделе међу нама, саберемо под барјак мајке Цркве и окупимо око светог Василија Острошког, патрона нашег града, и у духу Божића у радости и миру како доликује хришћанима прошетамо у Литији улицама Пријепоља.

ОО Српског покрета Двери – Пријепоље

Фото: Print screen ТВ Форум

 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: