Да не преза ни од чега, актуелни режим показао је  и на примеру породице Славише Недељковић, председника ОО Двери у Прокупљу. Наиме, у породичну кућу у којој Славиша Недељковић живи са супругом, тастом и троје деце, од којих су две ћерке студенти, а син средњошколац, дошла је полиција са налогом за претрес и одузела трофејно наоружање које гласи на име Гојка Михајловића, угледног наставника историје у пензији и таста Славише Недељковића.

      Све ово се догодило по пријави „забринутог грађанина“ и неколико дана након посете Прокупљу Бошка Обрадовића, председника Српског покрета Двери. Управо из тог разлога, не верујемо ни да је упад полиције у стан Славише Недељковића случајан. Наравно да тамо није било никаквог оружја, већ је пронађена само трофејна пушка из Првог светског рата која је у власништву господина Михајловића већ двадесет година и која је неисправна и неупотребљива.
 
[ngg src=“galleries“ ids=“449″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]Оправдано сумњамо да је долазак полиције, претрес стана и одузимање трофејне пушке само још један у низу притисака репресивне власти којој се ближи крај и која на све начине покушава да застраши све оне који другачије мисле од ње. Људи у Дверима нису људи које могу на тај начин застрашити и ми ћемо се још јаче борити да овај режим што пре заврши у политичкој историји, а након тога се прихватити и посла да променимо овај коруптивни систем који у Србији влада последњих тридесет година.

 

Инфослужба Двери