Градска организација Српског покрета Двери у Прокупљу је у оквиру кампање БОЈКОТ  у суботу 14. марта спровела акцију прикупљања потписа за Петицију против мигрантске политике власти и промовисање политичког програма Двери кроз 55 мера за побољшање живота у Србији, са посебним акцентом на породичној политици.

У прогласу ГрО Двери које су упутили грађанима Прокупља наводи се следеће:

Поштовани суграђани, браћо и сестре знамо и на сопственој кожи осећамо резултате ове разнобојне дружине на власти. Обећавали су много а испунили ништа. Украли нам животе а данас нам деца, наша младост и наша радост одлази. Не дајмо децу!

Српски покрет Двери града Прокупља позива напредно-социјалистичко интересно удружење да изнесе резултате свог рада и положи рачуне за сву пљачку, нерад, корупцију и криминал у нашем граду, а не да покушава да глуми Деда Мраза.

Иза срамотног узурпирања просторија у којем СНС глуми завод за запошљавање и приказује као нешто вредно пажње, а не љутње грађана, јасно се види да ова власт нема чиме добрим да се похвали. Бахатим и бескрупулозним лажним обећањима за неки наредни период још једном, јасно к`о дан, показује да су за њих грађани обична гласачка машина, које треба у наступајућим изборним радњама још једном насамарити и опљачкати.

Тражимо од челника града да одговоре пре свега на питање колико је до сада становника Прокупља заиста добило адекватно запослење, а да при том нису чланови СНС?

Колико је младих људи и породица напустило Прокупље?

Зато Двери позивају грађане да бојкотују лажне изборе и лажне доброчинитеље, како бисмо Прокупљу дали шансу да добије  домаћинско, поштено руководство, достојно поверења, које ће испунити обећања.

Како радили тако нам Бог помогао!

ГрО Двери Прокупље

[ngg src=“galleries“ ids=“190″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]