Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri: Saga o (za)drugarima Vučiću, Mitroviću i Šešelju (1.deo)

Odgovor Vojislavu Šešelju na nedavne napade na Dveri.


U trenutku dok Dveri kao prava opozicija na ulici protestuju protiv Vučićeve vlasti i režimske TV PINK, Vojislav Šešelj kao lažna opozicija ulazi u rijaliti šou upravo na Mitrovićevoj TV SNS.


Vojislav Šešelj zapravo nikada nije ni izlazio iz rijalitija. Uvek je bio poznat kao politički cirkuzant koji na taj način kompromituje istinsko srpsko rodoljublje. Sve vreme je i najomiljeniji opozicionar svih vlasti od Miloševića do Vučića. Vojislav Šešelj je najhrabriji srpski političar, ali ne zato što se ničeg ne boji, nego zato što se ničeg ne stidi.


Dveri su javno podržavale Vojislava Šešelja dok je bio zatočen u haškoj tamnici, učestvujući na raznim skupovima i  protestima u njegovu odbranu, jer nas je naš veliki prijatelj i učitelj, pokojni Predrag R. Dragić Kijuk, savetovao da treba pomoći svakom Srbinu pred licem antisrpskog Haškog tribunala. Pri tome, nikada nismo zaboravljali njegovu destruktivnu ulogu u srpskom političkom životu devedesetih godina. U politiku smo i ušli da bi Srbi prestali da se opredeljuju između dve podjednako pogubne političke opcije – kafanskog kvazipatriotizma Vojislava Šešelja i „žutog” drugosrbijanskog autošovinizma. 


Brutalan klevetnički napad Vojislava Šešelja na Dveri i lične prostačke uvrede na račun predsednika Dveri, Boška Obradovića, u rijaliti šou „Zadruga” na tzv. televiziji Pink, još jednom je potvrdio ispravnost našeg opredeljenja da Srbiji ponudimo treći, autentični politički put. Najnoviji prostakluk Vojislava Šešelja logičan je završetak karijere ovog političkog klovna, koji je devedesetih „branio” Srpstvo preteći Hrvatima zarđalim kašikama i glumio opozicionara prodajući Slobodanu Miloševiću predsedničku kandidaturu i poslaničke mandate. Posle Jovana Raškovića, Radovana Karadžića i mnogih drugih srpskih prvaka koje je revnosno klevetao i ljagao lažni vojvoda, došle su na red i Dveri i Boško Obradović.


Pošto je tokom višegodišnje karijere ostareli klovn potrošio sve maske, ostao je samo rijaliti šou kao scena za poslednju burlesku Vojislava Šešelja. Tako su se ponovo spojili Željko Mitrović i Vojislav Šešelj, da dovrše posao primitivizacije i kriminalizacije Srbije koji su započeli devedesetih godina prošlog veka.


Pozivamo sve čestite članove Srpske radikalne stranke, koji su prozreli Šešeljevu podlu i prljavu igru, da se pridruže Dverima u borbi za bolju, pravedniju i pre svega pristojniju Srbiju, Srbiju sa Kosovom i Metohijom, Srbiju koja će suditi krvoloku Haradinaju, a neće praviti koalicije s njim, Srbiju u kojoj ovo majmunisanje na TV PINK neće biti mera naše stvarnosti.


 


Nastaviće se…


 


Informativna služba Srpskog pokreta Dveri

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: