Скандалозна изјава градског урбанисте Марка Стојчића о резултату тзв анкете о премештању Старог савског моста по коме су грађани „одлучили“ да се мост премести у парк Ушће и претвори у „туристичку атракцију“ је само наставак урбицида градске власти у Београду.

Потпуна нестручност и дилентатизам у вођењу престонице доводе у питање изглед Београда и свакодневни живот наших суграђана који је отежан у сваком смислу последњих неколико година. Корупционашки пројекат „Београд на води“, производ дила актуелне власти и тзв. арапских инвеститора је разлог зашто се тражи премештање моста преко којег се одвија 13% укупног саобраћаја у Београду.

Имајући у виду и тренутну катастрофалну саобраћајну ситуацију, не желимо ни да замислимо шта се може десити ако се суманути пројекат и реализује. Нацистички окупатори били су спречени да поруше Стари савски мост храброшћу учитеља Зарића што и нас данас обавезује да се боримо за очување симбола нашег града и уређење саобраћајног система који треба да допринесе бољем квалитету живота наших суграђана.

ОО Двери Савски венац

Фото: Вести.рс