Општинска организација Двери Савски венац поставља питање јавности – у чему је тајна прикривања напада миграната на грађане Београда?

Управи нашег организације јавили су се забринути пријатељи радника компаније „Atrium consulting“  који пре неколико дана нападнут од стране миграната у објекту који припадају комплексу Београда на води. Поменута компанија, бави се између осталог и техничким одржавањем стамбено-пословних објеката те је стога одређени број радника ангажован управо на тим пословима. Информација са којом располажемо јесте да је радник нападнут и да је приликом напада посечен по лицу. Ово је само још један у низу инцидената у којима су мигранти главни виновници.
 
Оно што забрињава јесте реакција медија који из неког чудног разлога прикривају проблеме са мигрантима. Такође, истичемо да је најопасније спиновање јавности и замена теза – да су они који се боре за безбедност и сигурност свих наших грађана и спречавање потенцијалног хаоса у руралном делу земљу заправо расисти, фашисти и ксенофоби!?
 
Минимизирање мигрантске кризе одговара онима који желе да од Србије направе највећи мигрантски центар у Европи и тиме додатно допринесу урушавању наше земље. Свима онима који су „дубоко забринути“ за судбину миграната, са чијим проблемима Србија притом нема никакве везе, поручујемо: „Господо, прођите улицама Савског венца и Обреновца, или Сомбора, Суботице и Шида и питајте наше сународнике како се понашају мигранти у њиховим срединама.
Безбедност и сигурност за наш народ је важнија од вашег лицемерја и интереса који су идентични са колонијалним управницима Србије.“ 
 

Српски покрет Двери, као народни и државотворни покрет наставља са петицијом против сулуде мигрантске политике коју води садашња власт стављајући на прво место интересе српског народа и свих оних који желе добро Србији. Такође, истичемо да нећемо дозволити да било ко наше чланове и симпатизере назива фашистима и расистима јер је то најгора увреда за сваког часног Србина и поручујемо да ће клеветници своје оптужбе доказати на суду.

ОО Двери Савски венац

 

Фото: srpskacafe.com