У суботу 29. фебруара 2020. године Општинска организација Српског покрета Двери у Свилајнцу спровела је акцију кампање БОЈКОТА предстојећих избора и прикупљања потписа за петицију против мигрантске политике актуелне власти којој се одазвао велики број наших суграђана.

У јавности је процурео документ који је донела Скупштина општине Свилајнац под називом  „Локални акциони план за унапређење положаја миграната на територији општине Свилајнац 2018 – 2022“. који можете погледати овде.

Док се остале политичке групације (читај интересне групе) на локалу припремају за предстојеће изборе како би дали легитимитет пљачки, издаји и уништавању Србије ми смо се ухватили у коштац са проблемом светских размера и јасно ставили свима њима до знања да им овакав план неће проћи.

Потписник овог акционог плана је председник Скупштине општине др. вет. Владан Рајковић уједно и председник ОО СПС-а у Свилајнцу. Не постоји грађанин општине Свилајнац који подржава овако нешто сем горе поменутог Рајковића, његовог шефа актуелног председника општине Свилајнац, Предрага Милановић и његових 47 климоглаваца тј. одборника.

Издајом сопственог народа горе поменути уврстили су општину Свилајнац у једну од пар општина у Србији која се припремила да празна српска села насели мигрантима, претходно протеравши српску младост у бели свет својом погубном политиком у последњих 8 година и тиме извршивши економски геноцид над својим становништвом.

Грађани Свилајнца су одлучно рекли СТОП мигрантској политици и хвала им на подршци. Обећавамо Милановићу и Рајковићу да нећемо седети скрштених руку и да ни једног мигранта неће населити у нашој општини.
Како радили тако нам Бог помогао!

Иван Вујчић, председник ОО Двери у Свилајнцу

[ngg src=“galleries“ ids=“154″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]