ДРИ (Државна ревизорска институција) је у свом извештају потврдила oно што Двери говоре већ дуже време, да је Општина Трстеник у 2018. и 2019. години не поступајући по Закону о јавним набавкама закључила уговоре или извршила набавку добара, услуга и радова у износу од најмање 153,1 милона динара !!!

     Такође, ДРИ у свом извештају наводи, да општина Трстеник није поступила у складу са Законом о јавним набавкама и у 2019. години је неправилно обрачунала и исплатила плате и друге расходе запосленима у вишем износу од најмање 4,3 милиона динара, што није у складу са законским прописима.

Колика је бахатост и осионист бандита из СНС режима у Трстенику који очигледно општински буџет сматрају за свој приватни рачун, показује и то да су њени функционери за своју страначку пропаганду потрошили 1,2 милиона динара , а само на кафане и забаве су потрошили 5,27 милиона динара, и то све без тендера !!!

Док општина Трстеник све више тоне у екстремно сиромаштво, и постаје месна заједница општине Крушевац, а грађани у масовном егзодусу напуштају Трстеник, криминалци из СНС режима трпају милионске цифра у своје и џепове својих партијских ортака на намештеним тендерима, успут банчећи по кафанама и разноразним забавама и пијанкама, на рачун свих грађана наше општине.

Општинска организација Српског покрета Двери у Трстенику, захтева од надлежних органа да у што хитнијем поступку против општинских функционера СНС-а због овог до сада невиђененог криминала у нашој општини, буде покренут кривични поступак.

 

ОО Двери Трстеник