Српски Покрет Двери - Лого
Search

Сведоци смо да у Србији све драстично поскупљује, од цене горива до животних намирница, а најављују се и драстична повећања цене струје и гаса. За све то време власт замајава грађане Србије много мање битним темама попут Вучићевог маркетиншког отварања фабрике чоколаде иако чоколаду производимо деценијама, одржаног Самита земаља западног Балкана или Вучићевог одласка у Дубаи.

       Уље је достигло цену од 225 динара по литру (40 динара више у односу на прошлу годину), свињски филе данас кошта 950 динара по килограму, док је литар дизела на бензинским пумпама у последњих недељу дана скочио за 1,5 динар по литру – са 164,90 на 166,40 динара. Све нам ово говори да, док се власт хвали повећањем БДП-а, грађани Србије су све сиромашнији. Србија није никакав „економски тигар“, Србија је под овом криминалном и коруптивном влашћу постала земља најјефтиније радне снаге из које сваке године одлази хиљаде људи у потрагу за бољим животом.

Питају нас зашто излазимо на изборе. Управо зато да би овој неолибералној економској политици супротставили идеју економског патриотизма оличену у Економском прогласу Српског покрета Двери. За нас је домаћа привреда и домаћа пољопривреда на првом месту, за нас је побољшање животног стандарда грађана на првом месту, а не финансијски интерес странаца и са њим повезана корупција политичара на власти коју желимо искоренити. Али за то нам је потребна не само промена ове недемократске и криминалне власти, већ промена целокупног корумпираног система који овде траје преко 30 година. Двери то јасно нуде, грађани то све више препознају.

 

Инфослужба Двери
 

*Извор фотографије: Profimedia

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: