Неодмерене и неосноване оптужбе према Дверима и председнику Бошку Обрадовићу од стране ЛСВ–а и њихове ударне песнице су обичан пуцањ у празно. Функционери ЛСВ-а само покушавају да придобију бирачко тело за предстојеће лажне изборе. 

Александар Мартон је у име ЛСВ-а оптужио Двери да шире лажне вести о мигрантској кризи и страх међу грађанима. Важно је  подсетити да се ради о Вучићевим партнерима  и верним помагачима. У Новом Саду је ЛСВ у коалицији са СНС и ту су јасно показали како они виде бригу о грађанима Војводине. Брига се јавља само кад су расписани избори.

То што се Вучићевим партнерима не свиђа однос Српског покрета Двери према мигрантској политици коју ова власт води је логично, они су део режима. Међутим, грађани који свакодневно доживљавају проблеме са мигрантима у пограничним деловима севера Србије (или ако им лепше звучи, на северу Бачке и Баната) сасвим сигурно имају другачији став. Све те муке са којима се суочавају наши суграђани су директна последица политике коју спроводи актуелна власт, на челу са СНС и ЛСВ.

Питамо Мартона и остале функционере ЛСВ да ли су обишли згаришта запаљених кућа у банатским селима Рабе и Мајдан, јесу ли разговарали са власницима кућа на које свакодневно кидишу мигранти, јесу ли у контакту са покраденима и опљачканима? Јесу ли схватили колики је очај и страх у очима тих људи, које нема ко да заштити? Не, њих не занимају живи људи и реални проблеми, они се баве процентима. На апел Двери да се сузбије насиље миграната, стижу одговори како је то мали проценат у односу на укупан криминал у Србији. Може ли озбиљном човеку који брине о грађанима Србије то бити аргумент? Не интересује њих ни војвођанска равница ни мигранти, већ само функције у покрајинској и републичкој скупштини.

Немамо ништа против да лигаши своју мигрантску политику понуде мештанима тих насеља, да је кандидују на Вучићевим лажним изборима па да виде да ли Двери плаше народ или је народ и те како уплашен због лоше мигрантске политике ове власти.

Сматрамо да је ЛСВ школски пример политичких профитера, да су део паразитског система против кога се Српски покрет Двери бори.

Да је залагање и вишегодишња борба Српског покрета Двери за трезвен и свеобухватан однос према мигрантској кризи добар пут, доказује и привремени медијски заокрет Александра Вучића према мигрантима, све у служби предизборне кампање. Двери остају доследне својим циљевима, од којих је први да Вучићеву политику пошаљу у историју, а грађанима Србије обезбеде шансу за достојан, безбедан и економски стабилан живот.

ПО Двери Војводине