Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri: Vučićevi batinaši tuku, a novinari krivi za nasilje

Sramna odluka Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, da odbacuje krivične prijave novinara, koji su napadnuti ispred Narodne skupštine, na inauguraciji Aleksandra Vučića, gde su dokazi bili očigledni i čitava javnost je bila svedok nasilja nad novinarima, dokazuje da pravda i pravo u ovoj državi ne postoje.


I neće postojati, sve dok Srbiju vodi čovek koji laže narod, dok ministarstva, Narodnu skupštinu i najvažnije institucije vode ucenjeni ljudi koji se nalaze u Vučićevoj fioci i dok politiku države vode kriminalci.


Sa druge strane, Srpska napredna stranka vodi kampanju u kojoj Dveri predstavlja kao nasilnike i to bez i jednog jedinog dokaza o nasilju. Pošto nemaju nikakve dokaze, Maja Gojković, nalaže navodno njoj nepoznatom građaninu, da podnese krivičnu prijavu protiv troje poslanika Dveri zbog upada u njen kabinet i nasilničkog ponašanja.


Dveri pozivaju Udruženje novinara Srbije i sve novinare u zajedničku kampanju protiv nasilja nad novinarima i kampanju za slobodu medija, koja nam je neophodna, jer u suprotnom i pretučeni novinari i Dveri i svi slobodoumni građani Srbije biće osuđivani kao nasilnici, a Vučićevi batinaši i ucenjeni funkcioneri, žrtve nasilja.


 


Informativna služba Srpskog pokreta Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: